Mliekarenské kultúry LAKTOFLORA® pre farmársku výrobu
Smotanová kultúra S62 na 50 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba tvarohov, čerstvých syrov, syrov eidamského typu, zakysanej smotany.
Smotanová kultúra S31 na 50 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba tvarohov, čerstvých a mäkkých syrov, masla, zakysanky, syry eidamského typu.
Ovčia smotanová kultúra ZS 25 na 50 l
Lyofilizovaná kultúra vyizolovaná z ovčieho hrudkového syra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba kyslomliečnych nápojov, čerstvých a parených syrov, ovčieho a kravského hrudkového syra.
Syrárska kultúra S31+73 na 50 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba syrov s dohrievanou syreninou (eidamského typu), termofilného a priemyslového tvarohu.
Syrárska kultúra S62+73 na 50 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba syrov s vysokodohrievanou syreninou (ementálskeho typu).
Jogurtová kultúra S na 50 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba jogurtov, jogurtových nápojov, dezertov. Kultúra sa vyznačuje krémovitou konzistenciou a vyššou hustotou.
Jogurtová kultúra S4 na 50 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba jogurtov (najmä nízkotučných), tiež z kozieho mlieka, výroba jogurtových dezertov. Kultúra sa vyznačuje veľmi hustou až viskóznou konzistenciou.
Kefírová kultúra S na 50 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba kefírového mlieka.
Acidofilná (SAB) kultúra probiotická na 50 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba kyslomliečneho nápoja s probiotickými baktériami.
Smotanová kultúra S62 na 200 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba tvarohov, čerstvých syrov, syrov eidamského typu, zakysanej smotany.
Smotanová kultúra S31 na 200 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba tvarohov, čerstvých a mäkkých syrov, masla, zakysanky, syry eidamského typu.
Ovčia smotanová kultúra ZS 25 na 200 l
Lyofilizovaná kultúra (vyizolovaná z ovčieho hrudkového syra) na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba kyslomliečnych nápojov, čerstvých a prených syrov, ovčieho a kravského hrudkového syra.
Syrárska kultúra S31+73 na 200 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba syrov s dohrievanou syreninou (eidamského typu), termofilného a priemyslového tvarohu.
Syrárska kultúra S62+73 na 200 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba syrov s vysokodohrievanou syreninou (ementálskeho typu).
Jogurtová kultúra S na 200 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba jogurtov, jogurtových nápojov, dezertov. Kultúra sa vyznačuje krémovitou konzistenciou a vyššou hustotou.
Jogurtová kultúra S4 na 200 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba jogurtov (najmä nízkotučných), tiež z kozieho mlieka, výroba jogurtových dezertov. Kultúra sa vyznačuje veľmi hustou až viskóznou konzistenciou.
Kefírová kultúra S na 200 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba kefírového mlieka.
Acidofilná (SAB) kultúra probiotická na 200 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba kyslomliečneho nápoja s probiotickými baktériami.
Smotanová kultúra S62 na 1000 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba tvarohov, čerstvých syrov, syrov eidamského typu, zakysanej smotany.
Smotanová kultúra S31 na 1000 l
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba tvarohov, čerstvých a mäkkých syrov, masla, zakysanky, syry eidamského typu.