Jogurtová kultúra S na 200 l
Cena (bez DPH)
€ 4,50
DPH (20%)
€ 0,90
Cena (s DPH)
€ 5,40
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba jogurtov, jogurtových nápojov, dezertov. Kultúra sa vyznačuje krémovitou konzistenciou a vyššou hustotou.
Výrobca:
MILCOM a.s. Praha
Dostupnosť:
Na sklade
Použitie:
- kultúra sa očkuje priamo do tepelne ošetreného mlieka (záhrev najmenej na 85 °C, 2-3 minúty) vychladeného na kultivačnú teplotu, za intenzívneho miešania až do úplného rozpustenia kultúry
- kultivačná teplota a doba kultivácie: 32-35 °C, 16-18 hodín alebo 42-45 °C, 3-5 hodín
Balenie:
vrecúško na 200 litrov mlieka
Skladovanie a trvanlivosť:
trvanlivosť najmenej 6 mesiacov od dátumu výroby pri teplote skladovania 4 °C
Zloženie:
sušené mlieko, kmene: Streptococcus thermophilus a Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus. Kultúra neobsahuje GMO.