logo admin

Syrárska plachetka z polyesteru 0,7 x 0,7 m

Syrárska plachetka z polyesteru 0,7 x 0,7 m

Cena (bez DPH)
€ 5,55
DPH (20%)
€ 1,11
Cena (s DPH)
€ 6,66

Syrárske polyesterové plachetky sú vhodné na výrobu všetkých druhov syrov a tvarohov. Materiál má zdravotný certifikát pre použitie v potravinárskom priemysle.

Dostupnosť:
Na sklade

Syrárske polyesterové plachty:

  • vlastnosti použitého materiálu zabezpečujú plachtám dlhú životnosť
  • vhodné na výrobu všetkých druhov syrov i tvarohov (na vyloženie foriem a vaní, tvarohových vozíkov)
  • v porovnaní s tradičnými plachtami (bavlnené, ľanové) sa vyznačujú lepšími vlastnosťami, a to najmä:
  • sú odolné voči mechanickému poškodeniu (v prípade mechanického poškodenia možno plachtu zošiť)
  • odolné voči pôsobeniu srvátky, voči čistiacim a dezinfekčným prostriedkom bežne používaným v mliekarenskom priemysle
  • materiál vydrží teplotu čistiaceho (dezinfekčného) kúpeľa až do cca 90 °C
  • možno ich prať, pláchať
  • žmýkanie nie je nevyhnutné, keďže plachta nenasáva vodu, t.j. možno ju použiť ihneď (bez sušenia) po poslednom pláchaní
  • veľmi rýchlym odtokom srvátky, nezadržiavaním vlhkosti, nie je potrebné používanie vysokých tlakov
  • tvarohy a syry sa nevtláčajú do plachiet a ľahko sa od nich oddelia, dosahuje sa hladký povrch syrov, syry sa ľahko vyberajú z foriem, nie sú straty suroviny
  • odpadové vody (srvátka) sú veľmi čisté, maximálna eliminácia možnosti druhotnej nákazy
  • majú estetický vzhľad, ostávajú biele aj po dlhodobom používaní, sú pohodlné pri použití (veľmi ľahké, keďže nevstrebávajú vodu)
  • na základe konkrétnych požiadaviek je možné zabezpečiť ľubovoľné rozmery plachiet
Rozmer:
0,7 m x 0,7 m
Balenie:
1 ks
Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 

Dodanie tovaru

  • osobne (pri väčších zásielkach)
  • poštou, kuriérom (formou dobierky)
  • priamy predaj v budove VÚM

Príjem objednávok

  • obchodný úsek: tel.: 041/7072101; e-mail:
  • sekretariát: tel.: 041/7072113; fax: 041/5252002, e-mail: